Uși rapide cu aplicații speciale

Ușile rapide cu aplicații speciale sunt certificate și mai accesibile decât ușile tradiționale din oțel inoxidabil. Pot fi instalate mai ușor și mai rapid decât ușile tradiționale de mare viteză.

Perdeaua este flexibilă și se redimensionează automat - își reia poziția inițială în șinele laterale atunci când ușa este lovita accidental, reducând astfel costurile de întreținere și timp. Sistemul de alunecare al perdelei garantează o izolare perfectă între exterior și interior, cu siguranța totală.

Culori standard

RAL 5010 RAL 5010 gentian blue
RAL 7038 RAL 7038 agate grey
Uși rapide cu aplicații speciale

Ușile rapide pentru depozite frigorifice

Ușile pentru depozite frigorifice sunt o variantă sigură, izolatoare și rapidă – datorită noului motor de autoîncălzire, controlat digital - este o soluție ideală pentru medii cu temperaturi scăzute unde este necesară o utilizare intensă. Sistemul de control al temperaturii permite utilizarea în medii cu temperatură scăzută chiar și în cazul temperaturii variabile.

Perdeaua flexibilă cu sistem de fermoar lateral permite o repoziționare ușoară în caz de impact accidental.

Ușile rapide atex

Ușile atex au ca și caracteristică principală viteza accelerată - potrivită pentru mediilor speciale, în care siguranța este o prioritate majoră.

Toate componentele de funcționare sunt perfect izolate sau închise în recipiente sigilate, pentru a preveni orice posibilă scânteie periculoasă sau schimb de căldură.

Sprijinul structurii este realizat din oțel galvanizat cu capac superior detașabil, pentru inspecție. Șinele de tip fermoar, asigură o închidere strânsă de pragul ușii.

Uși rapide cu aplicații speciale

Uși flip flap

Usile batante flip flap sunt usi cu actiune dubla ale caror canat poate fi deschis atat spre interior cat si spre exterior la un unghi de 180°, diferentiindu-se astfel de celelalte usi batante care nu pot fi manevrate decat intr-o singura directie.

O caracteristica unica a usilor batante este utilizarea acestora ca usi doar de interior deoarece nu sunt prevazute cu cilindru de broasca, cum sunt usile conventionale pe balamale, fiind destinate strict pentru facilitarea accesului rapid dintre 2 compartimentate.

Uși rapide cu aplicații speciale
Perdele PVC

Perdele PVC

Sunt echipate cu suporturi superioare fixe sau rapide de prindere.

Perdeaua este realizată din benzi PVC extrudat transparent (colorate la cerere), cu margini rotunjite anti-tăiere, disponibile în diverse dimensiuni, bazate pe dimensiunea cortinei și zona de tranzit.

Industrial

Uși rapide cu aplicații speciale

Cere oferta

Cere oferta