Automatizări

Automatizari usi garaj

Operatorii noștri pentru ușa dumneavoastră de garaj - sistemul dumneavoastră de operator inteligent pentru fiabilitate maximă.

Toate dispozitivele noastre de acţionare pentru uşi de garaj sunt echipate cu sistemul de acţionare cu motor de călătorie dezvoltat de SOMMER. Acest lucru le face deosebit de fluide și durabile.

Căruciorul motorului se deplasează singur de-a lungul unui lanț tensionat, astfel încât să nu apară pierderi prin frecare sau de putere. Acest lucru face ca operatorii noștri pentru uși de garaj să nu necesite întreținere.

Operatorii pentru uși de garaj SOMMER base+ și pro+ sunt succesorii inovatori ai sistemului de operare cu motor mobil SOMMER.

Căruciorul inteligent cu motor oferă spațiu suficient pentru a conecta numeroase accesorii. Unitatea de control separată SOMMER pro+ oferă o flexibilitate și confort ridicat.

Automatizări

Automatizări porți

Deschidere prin apăsarea unui buton

Vă puteți imagina că vă uitați la televizor fără telecomandă? E greu de imaginat. Și totuși ieșiți din mașină, mergeți până la poarta curții, o deschideți cu greu, vă întoarceți la mașină, treceți prin poartă și apoi alergați înapoi să o închideți?

Sau, din motive de comoditate, vă lăsați poarta deschisă tot timpul, permițând oricui accesul la proprietatea dumneavoastră?

Există o modalitate mai bună: cu operatori moderni de porți. Acestea sunt accesibile și rapid de instalat. O simplă apăsare a butonului este tot ceea ce este necesar, iar poarta se va deschide complet automat.

Motor Sommer

Motor Sommer

Automatizări

Rezidențial

Automatizări

Cere oferta

Cere oferta