Companie

Despre noi

Încă de la înființare, ne-am concentrat eforturile spre livrarea calității și îmbunătățirea constantă a serviciilor oferite. De aceea, membrii echipei noastre sunt specialiști în domeniu cu o experiență de peste 10 ani, dedicați să-ți răspundă tuturor întrebărilor și să te asiste la fiecare pas.

Compania Almadoor a luat naștere în anul 2005, obiectul nostru de activitate fiind distribuția de porți și sisteme de automatizări porți, atât pentru uz comercial, cât și pentru uz rezidențial. De atunci, am acumulat o experiență vastă de peste 10 ani în domeniul închiderilor industriale și rezidențiale.

Ne adaptăm oricăror situații apărute în teren și oferim soluții integrate pentru cerințele unice ale fiecărui client

Contactează-ne!

De ce Almadoor

Ce iti oferim?

Adaptabilitate crescută - la noi găsești toate soluțiile necesare, atât pentru uz comercial, industrial, cât și pentru uz rezidențial (uși de garaj, uși batante, uși culisante, sisteme de automatizări porți etc.). Ne adresăm atât companiilor, cât și consumatorilor de rând.

Varietatea produselor - oferta noastră este diversă și actualizată periodic pentru ca tu să găsești mereu ceea ce cauți.

Raport atractiv cost-beneficii - ne asigurăm că ai parte de prețuri corecte, transparente astfel încât să faci o investiție avantajoasă.

Furnizori prestigioși - echipamentele distribuite de Almadoor sunt realizate de furnizori recunoscuți în domeniu, atât în România, cât și pe plan internațional – Krispol, GLG Porte Industriali, SEIP SRL, sunt doar câțiva dintre aceștia.

Servicii suplimentare - la Almadoor ai parte de un serviciu complet - de la consultanță în vederea alegerii soluției potrivite, la mentenanță pentru echipamentele noastre realizată mereu cu promptitudine, până la servicii de montare și instalare.

Cere oferta