Cortine rezistente la foc

Cortine industriale rezistente la foc

În mediul industrial, cortinele rezistente la foc asigură atât proprietarilor, cât și angajaților un grad mai mare de securitate la incendiu, precum și protejarea căilor de evacuare.

Atunci când vorbim despre cortine industriale rezistente la foc, nu putem să nu amintim o serie de avantaje importante, dar și motive pentru care acestea sunt din ce în ce mai prezente în spațiile industriale de pretutindeni:

  • Izolare termică și fonică superioară – date de materialele din care sunt confecționate (de regulă țesătură de fibră de sticlă armată).
  • Reduc la minim spațiul nefolosit – în cazul unităților industriale, optimizarea spațiului este un factor deosebit de important.
  • Au la bază tehnologii de vârf – ajută beneficiarii să economisească bani și să se bucure de eficiență pe termen lung, dar și de o unitate modernă, adaptată la ultimele rigori din domeniul securității la incendiu.
  • Compatibilitate cu toate tipurile de imobile – cortinele industriale rezistente la foc se remarcă prin integrarea armonioasă atât la exterior, cât și la interiorul clădirii. Ele reprezintă soluții discrete care nu atrag atenția, astfel că pot face parte din orice tip de plan arhitectural.
  • Posibilități de personalizare – aceste tipuri de cortine oferă un grad mare de flexibilitate. Echipa noastră poate realiza cortine industriale rezistente la foc la comandă în funcție de dimensiunile și de specificitățile fiecărui spațiu. În plus, putem adăuga o gamă largă de finisaje și accesorii.
  • Sunt ușoare – cortinele industriale rezistente la foc nu pun presiune pe elementele structurale ale clădirii și au o greutate redusă în comparație cu alte sisteme.
  • Acționare automată – închiderea și deschiderea cortinei se poate face cu ajutorul unui motor controlat de semnalul emis de centrala de incendiu sau de senzorii de fum/foc.

Cortinele antifoc sunt un element de protecție în caz de incendiu, care acționează ca o etanșare împotriva incendiului și limitează răspândirea acestuia.

Acestea sunt de 3 tipuri: model EW (împotriva focului și transferului de temperatură), model E (cu rezistență la foc), model EI (cu sistem de irigat integrat).

Industrial

Cortine rezistente la foc

Cortinele rezistente la foc reprezintă sisteme moderne, cu largă răspândire la nivel european pentru prevenirea izbucnirii și răspândirii incendiilor, utilizate în general în spații comerciale și publice aglomerate (mall-uri, parcări etc.).

Cere oferta

Cere oferta