Uși rapide

Uși industriale rapide

După cum sugerează și numele, aceste tipuri de uși sunt folosite în întreprinderile în care viteza și timpul de lucru sunt importante (comerciale, industriale, agricole, alimentare) și contribuie la un acces facil în și din incintă pentru optimizarea proceselor de producție, a transportului sau a activității angajaților.

În funcție de mecanismul de funcționare, adică de modul de ridicare, putem vorbi de uși industriale rapide cu împachetare, cu roluire sau pliante. Din punct de vedere al materialelor, aceste tipuri de uși pot fi confecționate din PVC, inox etc.

La Almadoor, ți-am pregătit o gamă extinsă de uși industriale rapide destinate atât uzului interior, cât și celui exterior, din diverse materiale și cu proprietăți speciale pentru satisfacerea condițiilor din toate mediile industriale – uși industriale rapide cu împachetare pentru exterior, cu roluire (pentru interior și exterior), cu deschidere orizontală (pentru exterior), uși industriale rapide din inox pentru interior și, nu în ultimul rând, uși industriale rapide pentru medii cu risc de explozii.

Din punct de vedere al structurii, ușile industriale rapide sunt alcătuite dintr-o manta împărțită pe mai multe segmente care se ridică în partea de sus a ușii.

Culori standard

RAL 9002 RAL 9002 grey white
RAL 9010 RAL 9010 pure white
RAL 3000 RAL 3000 flame red
RAL 5009 RAL 5009 azure blue
RAL 5010 RAL 5010 gentian blue
RAL 6005 RAL 6005 mass green
RAL 7004 RAL 7004 signal grey
RAL 7016 RAL 7016 anthracite grey
RAL 8014 RAL 8014 sepia brown
RAL 9006 RAL 9006 white aluminium
RAL 9007 RAL 9007 grey aluminium
Uși rapide

Uși industriale rapide cu împachetare

Ușile rapide cu împachetare sunt folosite de regulă, pentru exteriorul clădirilor. În funcție de model, viteza de deschidere poate ajunge până la 0.7 m/s.

Ușile industriale rapide cu împachetare pentru exterior sunt alcătuite din:

  • cortina care se strânge prin împachetare,
  • motorul puternic pentru o deplasare fără probleme a cortinei indiferent de numărul de acționări,
  • sistemul de frână și de siguranță încorporat,
  • ghidajele de cauciuc anti-uzură pentru o culisare eficientă.

Uși industriale rapide cu roluire

Ușile rapide cu roluire sunt folosite de regulă, în interiorul clădirilor. În majoritatea incintelor industriale, fluxul de personal, dar și de echipamente sau autovehicule este foarte intens.

Printre cele mai uzuale soluții de optimizare a accesului în interior, se află ușile industriale rapide.

În funcție de model, ele pot atinge o viteză de deschidere de până la 1m/s sau 0.7m/s. O deschidere rapidă a ușii este esențială și pentru protejarea atât a interiorului, cât și a exteriorului de factorii externi (vânt, îngheț, frig, radiații UV etc.), rezultând economisirea energiei termice, dar și a timpului.

Uși rapide

Uși rapide cu autoreparare

Ușile rapide cu sistem de autoreparare își reiau poziția inițială în șinele laterale atunci când ușa este lovită accidental, reducând astfel costurile de întreținere și timp.

Usi Autoreparare

Tipuri de motor

Uși rapide

Industrial

Uși rapide

Ușile industriale rapide sau cu ridicare rapidă sunt sisteme de închidere destinate atât interiorului, cât și exteriorului clădirilor industriale. 

Cere oferta

Cere oferta