Almadoor system

Servicii

OFERIM O GAMĂ COMPLETĂ DE SERVICII

Odată cu experiența acumulată, am reușit să creăm un set complet de servicii pentru clienții noștri, punând la dispoziție suport pe întreaga durată a procesului - de la alegerea sistemului potrivit, la montare, instalare, până la mentenanță și transport - astfel încât, poți optimiza costurile, nemaifiind necesar să apelezi la operatori suplimentari.

PROMPTITUDINE ȘI FURNIZORI DE TOP

Scopul nostru este ca fiecare client să beneficieze de o ofertă conformă cu cerințele și nevoile sale, de aceea, punem mereu la dispoziția lor produse distribuite de la furnizori recunoscuți la nivel european si internațional pentru calitatea componentelor. Ne ocupăm de tot ce este nevoie, de la măsurători, la integrarea sistemului în spații reduse, până la asistență oferită clienților în utilizarea conformă a componentelor și echipamentelor noastre.

MENTENANȚĂ ȘI SUPORT CONSTANT

Echipa noastră se deplasează personal pentru asigurarea mentenanței periodice a produsului achiziționat. Intervenim mereu prompt și cu profesionalism pentru funcționarea optimă a sistemelor de închidere rezidențiale și industriale.

Ne adaptăm oricăror situații apărute în teren și oferim soluții integrate pentru cerințele unice ale fiecărui client

Contactează-ne!

Cere oferta