Almadoor system

Servicii

OFERIM O GAMA COMPLETA DE SERVICII

Odata cu experienta acumulata, am reusit sa cream un set complet de servicii pentru clientii nostri, punand la dispozitie suport pe intreaga durata a procesului - de la alegerea sistemului potrivit, la montare, instalare, pana la mentenanta si transport - astfel incat, poti optimiza costurile, nemaifiind necesar sa apelezi la operatori suplimentari.

PROMPTITUDINE SI FURNIZORI DE TOP

Scopul nostru este ca fiecare client sa beneficieze de o oferta conforma cu cerintele si nevoile sale, de aceea, punem mereu la dispozitia lor produse distribuite de la furnizori recunoscuti la nivel european si international pentru calitatea componentelor. Ne ocupam de tot ce este nevoie, de la masuratori, la integrarea sistemului in spatii reduse, pana la asistenta oferita clientilor in utilizarea conforma a componentelor si echipamentelor noastre.

MENTENANTA SI SUPORT CONSTANT

Echipa noastra se deplaseaza personal pentru asigurarea mentenantei periodice a produsului achizitionat. Intervenim mereu prompt si cu profesionalism pentru functionarea optima a sistemelor de inchidere rezidentiale si industriale.

Ne adaptam oricaror situatii aparute in teren si oferim solutii integrate pentru cerintele unice ale fiecarui client

Contactează-ne!

Cere oferta