Uși garaj

Usi de garaj rezidentiale sectionale

Ușile de garaj secționale se remarcă în primul rând prin sistemul de deschidere vertical, devenind alternativele ideale pentru persoanele care caută să optimizeze spațiul disponibil atât în interiorul, cât și în fața garajului.

În plus, ele permit un montaj direct în spatele golului, astfel că se pot adapta diverselor tipuri de goluri ale ușii de garaj – dreptunghiulare, cu arcadă sau rotunjite, chiar și celor mai puțin convenționale.

Oferim din gama RAL o varietate de 200 culori pentru nevoile clienților noștri.

Culori standard

RAL 9002 RAL 9002 grey white
RAL 7016 RAL 7016 anthracite grey
RAL 9006 RAL 9006 white aluminium

Usi de garaj rezidentiale de tip rulou

Ușile de garaj rezidențiale de tip rulou sunt destinate cu precădere locuințelor care dispun de un spațiu redus de montare al ușii, dar pot fi utilizate cu succes și în scop comercial pentru a oferi protecție suplimentară vitrinelor sau intrărilor în magazine.

În alegerea ușii de garaj potrivită, trebuie să ai în vedere mai mulți factori, de la spațiul de care dispui, până la specificul casei, funcționalitățile pe care ți le dorești sau design-ul adecvat pentru a fi în concordanță cu restul arhitecturii locuinței tale. Ușile de garaj de tip rulou sunt destinate în principal uzului rezidențial, cu precădere locuințelor care dispun de un spațiu redus de montare al ușii.

Uși garaj

Rezidențial

Uși garaj

Ușa de garaj este un element foarte important de finisare al locuinței, datorită confortului și siguranței sporite, dar și a seriei de avantaje de ordin funcțional și estetic pe care le oferă.

Cere oferta

Cere oferta