Uși secționale

Uși secționale din oțel sau aluminium

Ușile industriale rapide cu roluire au majoritatea beneficiilor oferite de un sistem de închidere industrial clasic: adaptabilitatea la diverse aplicații industriale, funcționarea conformă chiar și la cicluri mari de acționare, siguranță, design modern și de rezistența dată de materialele din componența sa.

În plus, ușile industriale rapide cu roluire se diferențiază prin faptul că se închid și se deschid pe verticală. Aceste tipuri de uși se adaptează atât deschiderilor mici, cât și celor mari și, asemeni tuturor modelelor de uși industriale rapide din gama Almadoor, sunt create special pentru a rezista în condiții de trafic intens.

Culori standard

RAL 9002 RAL 9002 grey white
RAL 9010 RAL 9010 pure white
RAL 3000 RAL 3000 flame red
RAL 5009 RAL 5009 azure blue
RAL 5010 RAL 5010 gentian blue
RAL 6005 RAL 6005 mass green
RAL 7004 RAL 7004 signal grey
RAL 7016 RAL 7016 anthracite grey
RAL 8014 RAL 8014 sepia brown
RAL 9006 RAL 9006 white aluminium
RAL 9007 RAL 9007 grey aluminium
Uși secționale

Gama largă de aplicații

Oferta flexibila ne permite pentru a satisface diferite așteptări. Cele mai multe soluții individuale se construiesc la fața locului, în fabricile noastre. Știm că în fiecare firmă fiecare metru este prețios, așa că venim cu soluții pentru optimizarea spatiului. Ușile pot avea întrebuințări în 11 moduri de aplicație. Printre ele, se numără soluțiile verticale pentru clădiri cu buiandrug de joasă și înaltă înălțime și clădirile cu acoperișuri înclinate.

Siguranță și confort

Ușile industriale oferă o functionare practică și liniștită, fără probleme, asigurată de o bună automatizare cu mecanisme de mișcare de la producători recunoscuți. Acesta ne dă siguranța de funcționare ușoară și fără probleme la utilizare care permite conectarea în orice sistem de “casa inteligentă” și sistem de alarmă.

Umplerea cu tablă perforată este utilizată în panourile IP din profile din aluminiu și este recomandată pentru ventilarea spațiilor ce necesita un flux mare de aer sau pentru securizarea spațiilor comerciale din piețe sau ale locurilor de parcare private din garajele subterane. Recomandăm ușile secționale cu panouri IP cu umplere din plasă de aluminiu pentru garajele subterane, unde se solicită o ventilație superioară. Toate ușile se pot fabrica conform dimensiunilor de gol de la fata locului, cu opțiunea folosirii a 200 de variante coloristice RAL.

Uși secționale

Panouri pentru usile sectionale

Panourile pentru ușile secționale industriale din otel (K2 IS) sau aluminiu (K2 IA) sunt de 40 mm grosime, la interior cu spumă poliuretanică de densitate mare injectată sub presiune. Ușa cu cele mai bune performante în micșorarea transferului termic este K2 IS 60 și sunt recomandate în spații ce necesită o izolație superioară sau cu temperatura controlată. Este construita din panouri de 60 mm grosime cu aspect neted, având garnituri duble pe laterale și pe panoul de baza. În afară de ușile din oțel oferim modelele alternative din aluminiu K2 IA și K2 IP. Ușile industriale din aluminiu K2 IA au panouri cu dungi orizontale identice ca aspect cu cele din oțel, dar sunt mult mai ușoare și cu o înaltă rezistenta la coroziune. Ușile industriale cu panouri din profile de aluminiu K2 IP, reprezinta alternativa pentru un aspect modern aerisit, oferind o iluminare naturala și economica.

De la stanga la dreapta: K2 IS/K2 IA, K2 IM, K2 IS 60, K2 IP

 

Uși secționale

Sisteme de culisare

Accesorii

Industrial

Uși secționale

Fie că este vorba despre un mic atelier sau o hală comercială, ușile noastre secționale sunt create pentru a crea un mediu sigur și confortabil.

Cere oferta

Cere oferta