Uși metalice rezistente la foc

Uși industriale culisante rezistente la foc

În această categorie intră o gamă largă de sisteme anti-incendiu, cum sunt și ușile industriale culisante sau glisante rezistente la foc.

Aceste tipuri de uși se remarcă în primul rând printr-un grad crescut de flexibilitate – ele se pot monta în toate tipurile de goluri de zid și pot fi realizate la comandă în funcție de spațiul de care dispune clientul, astfel pot fi personalizate foarte ușor.

Disponibile în unul sau două canate, ușile industriale culisante rezistente la foc din oferta Almadoor permit diverse tipuri de culisări (orizontale, verticale, telescopice) pentru a se adapta oricăror rigori în materie de spațiu sau construcție.

Dacă alegi uși industriale culisante rezistente la foc din gama noastră, vei avea parte de soluții eficiente care îți asigură o protecție corespunzătoare anti-foc încă de la montare – aceste uși pot fi conectate la centrala de alarmare la incendiu și se vor închide automat în cazul izbucnirii unui incendiu, astfel că evoluția sa va fi stopată până la intervenția echipajelor avizate.

Echipa Almadoor te ajută cu toate măsurătorile necesare, dar și cu montarea în siguranță a ușii alese de tine (măsurăm dimensiunile golului din zid, verificăm aliniamentul pereților și al grinzilor, dar și rezistența acestora).

Uși metalice rezistente la foc

Uși industriale batante rezistente la foc

Ușile batante rezistente la foc fac parte din categoria protecțiilor pasive la incendiu și sunt confecționate din foi metalice special tratate, putând fi montate în diverse tipuri de spații, accesorizate sau vopsite în culori RAL.

Aceste tipuri de uși sunt de regulă complet galvanizate, inclusiv părțile ascunse pentru o protecție superioară împotriva incendiilor și, în funcție de model, pot fi încadrate în diverse clase de rezistență la incendiu.

Usi industriale sectionale rezistente la foc

Ușile industriale secționale rezistente la foc reprezintă alternative robuste de protecție împotriva izbucnirii și răspândirii incendiilor în spații industriale diverse. De la hale de producție, la depozite sau incinte de dimensiuni mari, orice tip de spațiu industrial poate beneficia de pe urma instalării unor astfel de uși.

Ele sunt de regulă realizate din panouri din profile sintetice cu miez din lemn sau alte materiale ignifuge și trebuie să treacă anumite teste de calitate și siguranță impuse de industrie, dar și de normativele Uniunii Europene. Ca mod de funcționare, ele au un mecanism similar ușilor secționale clasice.

Uși metalice rezistente la foc

Rulouri industriale rezistente la foc

Rulourile industriale rezistente la foc reprezintă o măsură suplimentară de siguranță pasivă la incendiu pentru dotarea spațiilor industriale. Acestea au rolul de a împiedica răspândirea incendiilor și de a permite evacuarea în siguranță a tuturor persoanelor din incintă.

Atunci când ne referim la rulouri industriale rezistente la foc, vorbim de soluții concepute special pentru închidere automată în cazul căderilor de tensiune. Însă, ele pot fi deschise de urgență și manual.

Datorită design-ului, rulourile industriale rezistente la foc se remarcă prin spațiul redus pe care îl ocupă, astfel că devin o soluție ideală pentru unitățile mici și se diferențiază de rulourile standard prin materialele ignifuge suplimentare aplicate.

Rulourile anti-foc sunt folosite în sectorul public și privat, în dotarea spațiilor comerciale, dar și industriale, de regulă de mici dimensiuni.

Pot fi acționate electric prin intermediul unui motor și au încorporate diverse sisteme de închidere de urgență în caz de incendiu. În funcție de cerințele clientului, ele pot fi accesorizate cu alte elemente menite să ofere confort și securitate sporită – senzori de mișcare, garnituri de protecție, sisteme de semnalizare audio-vizuală etc.

Perdele PVC

Uși metalice rezistente la foc

Ușile metalice pot avea două grosimi - 40 sau 60 mm. Se pot accesoriza cu ferestre, grile de ventilație, bară antipanică sau amortizor pentru închidere automată.

Sunt recomandate pentru spații de birouri, școli, toalete, hale industriale, spații tehnice, subsoluri sau spații comerciale.

Industrial

Uși metalice rezistente la foc

Fiecare proprietar de spațiu industrial este interesat de securitatea unității sale și face demersurile necesare pentru a preveni toate tipurile de accidente, de la defectarea echipamentelor, la acțiunea nefastă a factorilor de mediu (cutremure, vijelii), până la izbucnirea incendiilor. Dintre toate tipurile de accidente care pot surveni în mediul industrial, incendiile sunt printre cele mai distructive.

Cere oferta

Cere oferta